Hei!

Olen 36-vuotias taksiyrittäjä, Service Desk Specialist ja kaupunginvaltuutettu Joensuun Reijolasta. Olen naimisissa ja minulla on kaksi Unkarista tuotua rescuekoiraa.

Minulle on aina ollut poliittisessa toiminnassa tärkeää tehdä yhteistyötä kaikkien kanssa, vaikka emme olisi asioista samaa mieltä. Asioita ei voi yksin päättää, onkin tärkeää että ei polta siltoja ”vastustajien” kanssa, asiat riitelee ei ihmiset.

Minulle tärkeitä arvoja ovat: rehellisyys, tasa-arvo, oikeudenmukaisuus, heikompien oikeuksien puolustaminen.

Kuulun myös Evankelisluterilaiseen kirkkoon.

Poliittinen kokemus

Olen ollut mukana poliittisessa toiminnassa yli kymmenen vuotta. Tällä hetkellä olen Joensuun Kaupunginvaltuutettu, Kristillisdemokraattien valtuustoryhmän puheenjohtaja, maakuntavaltuuston jäsen.

Olen toiminut tällä kaudella myös jo lakkautetussa elinvoimajohtokunnassa jäsenenä, sekä edellisellä valtuustokaudella myös Joensuun tarkastuslautakunnan jäsenenenä, sekä PKKY:n valtuuston varajäsenenä.

KD:ssa olen ollut mm. KD Nuorten 2. varapuheenjohtajana yhden kauden (2013) ja ollut useita kausia KD Nuorten hallituksessa. Lisäksi olen ollut Joensuun KD:n paikallisosaston varapuheenjohtaja ja Pohjois-Karjalan KD:n piirihallituksen jäsen, sekä KD:n puoluevaltuuston jäsen.

Kysyttävää, palautetta?

Ota yhteyttä!